duminică, martie 08, 2009

SAINT GEORGE, CITY OF DEBATE III, martie 2009

Desfasurat într-o atmosfera excelenta, OPEN-ul de dezbateri academice de la Sfântu Gheorghe si-a desemnat câstigatorii: fetele de la Cluj - Ioana Georgescu, Bianca Prunea, Oana Talos, învingãtoare în finala disputata în compania echipei din Timisoara: Iulia Panea, Dragos Nistor si Vlad Icleanu, ultimul fiind desemnat si cel de-al 3-lea vorbitor al competitiei. Tot pe locul al III-lea la vorbitori, la egalitate de puncte cu Vlad, a încheiat si ploiesteanul Adrian Bazavan, iar în fruntea vorbitorilor s-au aflat Cãlin Muresanu si Laura Ardeleanu, ambii concurând pentru Sfântu Gheorghe la acest turneu. Cei doi, însotiti de Cãlina Cruceriu, s-au oprit în semifinale, la fel ca si fetele din Bucuresti: Smaranda Gutu, Ioana Covei, Monica Mihaiu.
Concursul a avut 5 runde - (3 sâmbãtã si 2, semifinalele si finala, duminica) si s-a disputat la Colegiul Naþional Mihai Viteazul, gazda evenimentului. În dupa-amiaza de sâmbata, am avut privilegiul sa participam cu totii la un training sustinut de campionul european si mondial în exercitiu: Dan Cristea.
PARTICIPANTI - 18 echipe

Târgoviste 1
Iulia Barbu, Ionut Stoica, Marius Suiu






Niciun comentariu:

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Premiul special pentru filmul ADAM - O INVITATIE eterna la cautare si intelegere. Who am I? where am I going trough? Questions that could receive an answer by...our hands. we could make a destiny, hard working for this; Even so, the question still remains...

ECO- LOGICA

Mai multe pe EcoMagazin.ro

My brilliant brain