sâmbătă, iunie 21, 2008

Maratonul de public speaking, 7 iunie, Colegiul Cosbuc, Bucuresti

"A ajuns Democratia din Romania la majorat?"

Aceasta a fost tema Maratonului de public speking, organizat in data de 7 iunie 2008 la Colegiul Bilingv "George Cosbuc" din Bucuresti.
Printre vorbitorii care au tesut discursuri, liber si inspirat, la acest eveniment, se numara elevi dar si studenti, profesori, membri ai societatii civile sau politice.
Inregistrarile video de la acest eveniment, care va pot face o idee despre ce s-a intamplat acolo, dar va pot si ajuta in construirea propriilor discursuri pe aceasta tema, le puteti vedea accesand link-ul alaturat: http://www.conferintelecivice.ro/a-ajuns-democratia-din-romania-la-majorat.html

vineri, iunie 20, 2008

2o iunie - World Refugee Day













Ziua internaţională a refugiaţilor (20 iunie)

Pe data de 4 decembrie 2000, Adunarea Generală a scos în evidenţă faptul că în 2001 se celebrează cea de-a 50-a aniversare a Convenţiei din 1951 referitoare la Statutul Refugiaţilor şi că Organizaţia pentru Unitatea ţărilor Africane (OAU) a fost de acord cu sărbătorirea Zilei Internaţionale a Refugiaţilor concomitent cu Ziua Refugiaţilor din Africa (20 iunie).

În concluzie, s-a hotărât ca, începând cu anul 2001, ziua de 20 iunie să reprezinte Ziua internaţională a refugiaţilor (rezoluţia 55/76). [Notă: La 9 iulie 2002, în locul Organizaţiei pentru Unitatea Ţărilor Africane a luat fiinţă Uniunea Africană].


http://www.idebate.org/
http://www.thepeoplespeak.org/
http://www.unhcr.org/cgi-bin/texis/vtx/home

Make a Difference with Debate
UN Youth Leadership Summit:
http://www.thepeoplespeak.org/activities/youth-leadership-summit.html

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Premiul special pentru filmul ADAM - O INVITATIE eterna la cautare si intelegere. Who am I? where am I going trough? Questions that could receive an answer by...our hands. we could make a destiny, hard working for this; Even so, the question still remains...

ECO- LOGICA

Mai multe pe EcoMagazin.ro

My brilliant brain