sâmbătă, noiembrie 29, 2008

Pentru ca Ne Leaga Eternitatea: Albert Te Iubim !

Pentru ca Ne Leaga Eternitatea: Albert Te Iubim !

O zi in care si cerul a plans


Deci ce ziceati ca e viata pana la urma? Daca e un joc,e clar ca noi suntem cei care pierdem in final. Dar as compara-o mai degraba cu un meci de debate intre niste veterani si niste incepatori. Veteranii vor castiga,dar bobocii au dreptul sa lupte,sa lupte pana la capat pentru un meci frumos,onorabil,plin de momente din care sa aiba ce invata pana la sfarsit! N-ar trebui sa li se rapeasca sansa asta!
Asa si cu viata,toti vom muri candva,dar ar trebui sa avem dreptul sa luptam si sa ne straduim sa ne facem viata cat mai frumoasa,nu sa ni se spuna la un moment dat,cand lucrurile sunt cat se poate de frumoase : STOP JOC!

El n-a putut sa faca tot ce si-ar fi dorit,dar atata timp cat a jucat,a jucat onorabil si a schimbat pozitia velelor in asa fel incat sa-si duca vasul spre destinatie! Albert ne-a transmis tot timpul un mesaj,dar un mesaj pe care nu l-am inteles decat acum;acum am primit lectia : trebuie sa ne traim viata la intensitate maxima,sa traim clipa si sa luptam pentru visele noastre!

Poate nu e corect fata de noi,dar poate asa trebuia sa fie! Poate acolo sus e mai multa nevoie de el decat aici! M-am revoltat,am incercat sa-mi raspund la intrebarea "De ce?" si nu am gasit decat o varianta : "Pentru ca asa a vrut Dumnezeu si Dumnezeu stie ce face!" .

Sunt convinsa ca nu i-ar placea sa stie ca plangem,sunt sigura ca nu ar fi vrut sa lase in urma decat zambete sau hohote de ras,asa cum facea mereu,peste tot pe unde trecea...si nu lacrimi! In momentele astea trebuie sa trecem peste si sa ne amintim de ceea ce el ne-a invatat : viata merge mai departe! Meciul trebuie dus pana la capat chiar daca unul dintre discursuri schiopateaza sau cross-ul este saracacios! Numai jucand vom putea castiga!

Multumesc,Albert,pentru tot ce mi-am dat seama ca am invatat de la tine! Iti promit ca daca "papusha mica si sexoasa" va mai juca vreun meci de debate in viata ei,o va face cu gandul la tine si va da tot ce are mai bun ca sa castige! Cu o singura conditie : sa ii promiti si tu ca vei fi spectator si sustinator al fiecarui meci.Spune acolo sus ca ai vrea sa dea lumina putin mai mica,sa se vada mai bine imaginea si ia-ti un microfon performant,sa poti sa ne soptesti atunci cand vom fi in pana de idei!

Dumnezeu sa-l odihneasca! Nu-l vom uita niciodata! :-< :-< :-

Timpul nu mai are rabdare cu oamenii...


Un luptător din naştere, Albert ne-a demonstrat acum, prin gestul sau, ca distanta dintre cer si pământ este atât de mica...
Coborând in acelaşi timp astrele in lumea noastră, si înălţându-ne pe noi către lumina oferită de stele.
Albert, ai apropiat oamenii si le-ai dat un scop: sa te iubească si mai mult.
Iţi mulţumim pentru acesta lecţie....

Si, daca tot suntem...sub semnul intrebarii....DE CE????
De ce trebuie Doamne sa ne biciui?.... ca sa intelegem lectiile tale?
Cateva dintre reactiile colegilor sai:
Click pe linkuri:
Tedy - pagina de jurnal
profil Hi5
In memoria lui Albert Oprea
Pentru ca ne leaga eternitatea
In memoria lui Albert Oprea
Doi oameni, doua suflete

Solidaritate pentru ALBERT!

Albert era celebru pentru comparatiile excentrice pe care le construia ca vorbitor trei, atunci cand facea balanta cazurilor. Cu totii ne minunam si ne intrebam:"de unde Dumnezeu le scoate?!"
Acum in scoala noastra e tristete, locul lui in banca este gol, si celebrele comparatii au incetat sa fie rostite, doar pentru ca trupul lui, nevolnic asemenea unui "BMW cu motor de Dacie" nu l-a sustinut pe tot parcursul meciului.
Speram totusi ca rolul de NEGATOR pe care il joaca acum, in meciul cu moartea, sa fie pentru Albert unul de invingator.
Lupta Albert! Suntem alaturi de tine, ca cea mai puternica galerie pe care o poti avea.

Blogo-sophie

Din ciclul "ce mai scriu altii pe bloguri", va recomandam urmatoarele judecati, emise intr-o pagina de bun simt, si care merita consultata, ca resursa, cand aveti de sustinut o motiune.

Vacile filosofice, spirituale si artistice

Dupa ce le-am vazut, cam anu' trecut pe vremea asta, pe vacute in geopolitica, am descoperit aceeasi poveste cu "ai doua vaci", doar ca despre filosofie, religie si curente de gandire

ATEISM: Ai doua vaci. Nu crezi ca ele exista
AGNOSTICISM: Ai doua vaci. Nu poti sa demonstrezi obiectiv existenta lor.
POZITIVISM: Ai doua vaci. OK, si?? Mare chestie, doua vaci....
FEMINISM: Ai doua vaci, care refuza mulsul pe motiv ca nu ar trebui sa existe nici o diferenta intre ele si boi
BUDDHISM: Ai doua vaci. Le mulgi si laptele se strica. Pe urma le tai si carnea se strica...asta e... te rogi la Doamne-Doamne sa primesti mai multe vaci
BUDDHISM ZEN: Ai doua vaci. Te tot gandesti ce sa faci cu ele pana mor amandoua de batranete
TAOISM: Ai doua vaci. Le lasi sa rataceasca...
PLATONICISM: Ai doua vaci. Cauti alte doua pe care sa le mulgi
ESTETICISM: Ai doua vaci. Scapi de ele, ca iti strica privelistea
SCIENTOLOGIE: Ai doua vaci, dar stii, ele de fapt sunt de pe Venus, si de fapt nici nu sunt vaci....
UTOPISM: Ai doua vaci...hmmm, oare n-or fi ele in stare sa invete sa programeze in C++?
OBIECTIVISM: Ai doua vaci. Rational vorbind, este in interesul tau sa incerci sa ai si mai multe, si sa comercializezi liber bunurile care provin de la ele, fara constrangeri din partea statului sau oricarui dintre membrii societatii.
NIHILISM: Nu ai doua vaci. N-ai niciuna
Si bonus...
Pe curente artistice
EXPRESIONISM ABSTRACT: Ai doua vaci. Sau oi, sau capre, sau nave de razboi, sau galaxii, sau ce ti se pare tie ca or fi dupa ce te-ai holbat destul de mult la ele...
CUBISM: Ai doua vaci, si daca nu le-ai expliuca, oamenii din jurul tau nici nu s-ar prinde ca sunt vaci
DADAISM: Ai doua vaci. Punct
POSTMODERNISM: Ai doua vaci... si poate ca lipsa unui raspuns la problema dovedeste ca acesta ar fi singurul raspuns logic...sau poate nu....
SUPRAREALISM: Ai doua girafe. Guvernul te obliga sa le canti la muzicuta

luni, noiembrie 24, 2008

Open Debate Bucuresti - Noi.2008

In 23 Noiembrie, la Colegiul National Mihai Viteazu, din Bucuresti, a avut loc cea de-a doua etapa a competitiei Open Debate, sustinuta de Ardor in fiecare an.
Participantii, 20 de echipe din Bucuresti, Targoviste, Galati si Ramnicu Valcea, au dezbatut motiunea: Scaderea varstei de vot la 16 ani este justificata.
Din partea colegiului nostru au participat elevii clasei a 9-a:
Diana Oancea - vorbitor 1
Teodor Dumitrescu - vorbitor 2
Serena Balan - vorbitor 3


Prestatia celor trei vorbitori a fost onorabila, tinand cont ca s-au situat pe locul 5 intr-o ierarhie oficiala. IN concluzie, merita felicitarile noastre. Succes in continuare.
...Dumnezeule, ce sec a sunat. Am vrut sa spun....BRAVO PUILOR! ATI FOST MINUNATI! SUNTETI ADORABILI! KEEP WALKING!....chiar daca asta va suna ca efuziune emotionala. Chiar va iubesc.


Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Premiul special pentru filmul ADAM - O INVITATIE eterna la cautare si intelegere. Who am I? where am I going trough? Questions that could receive an answer by...our hands. we could make a destiny, hard working for this; Even so, the question still remains...

ECO- LOGICA

Mai multe pe EcoMagazin.ro

My brilliant brain