joi, iulie 31, 2008

Si a fost ...Amara




In primul rand, pentru ca aici s-a desfasurat cea de-a ....'shpea editie a Regionalei Muntenia KP si, in al doilea rand, pentru ca infrangerea nu are niciodata gust dulce, oricata miere am turna in ceaiul de dimineata. Cu toate astea, principiul amar folosit usually in terapia...poftei de mancare, a avut de asta data ca efect cresterea poftei de...DEBATE.

Pe parcursul a trei zile (23-27 iulie), 14 echipe din Bucuresti (Spiru, CNITV, Caragiale, Sava, Cosbuc, Pache), Ploiesti (Argo) si Targoviste (Ghica), si-au
incrucisat sabiile argumentative in meciuri care mai de care mai incitante.



Si, pentru ca WS (World Schools) este un format ce are mare cautare in alte tari, Emi, presedintele Ardor Muntenia (caruia ii multumim si pe aceasta cale pentru implicarea sa in reusita acestui eveniment), ne-a oferit un training pe acest format, insotit si de o runda demonstrativa de inalta tinuta.





....tinuta care se poate adapta foarte usor la maniera fun, lucru dovedit minunat de cei patru fun-debateri: David, Luciana, Flavia si Serban in seara de 24 iulie (e drept ca problematica dezbaterii - perpetuum mobile (a se citi Viagra) - a hranit o atmosfera hedonista).

Daca in rundele eliminatorii s-a dezbatut despre " Masurile afirmative in domeniul educatiei populatiei Roma (in Romania) sunt justificate.", semifinalele si finala au avut alt obiect de discutie, "Ar trebui ca angajatii infectati cu HIV/SIDA sa fie obligati sa comunice statutul lor angajatorilor".

Dintre cele doua semifinale (Semifinala1 ARGO1- ARGO2; Semifinala2 SPIRU2-COSBUC)va prezentam mai jos numai una dintre ele - pacatul de a o rata pe cea de-a doua fiind numai urmarea faptului ca ele s-au tinut in acealasi timp. Ce pot sa spun insa e faptul ca din cladirea unde s-a tinut cea de-a doua semifinala se auzeau puternice aplauze. Concluzia va las sa o deduceti singuri... \





Finala - Spiru2 vs. Argo1 - a oferit bucuria locului I, clubului din Spiru Haret.






CLICK AICI - pentru a vizualiza clasamentul vorbitorilor si clasamentul pe echipe.
NU in ultimul rand, felicitam si noi echipa Romaniei, care a participat in semifinala forumului din Bulgaria (LINK), veste pe care ne-a adus-o Monica Mocanu la Amara, si care ne-a bucurat sufletele si...a alimentat ceva mandrie nationala.


Niciun comentariu:

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Premiul special pentru filmul ADAM - O INVITATIE eterna la cautare si intelegere. Who am I? where am I going trough? Questions that could receive an answer by...our hands. we could make a destiny, hard working for this; Even so, the question still remains...

ECO- LOGICA

Mai multe pe EcoMagazin.ro

My brilliant brain