luni, mai 12, 2008

Brussels Debate: Culture as an excellent tool for exchange and expression



"cultura" a fost socotita a fi un excelent vehicul de schimb si expresie in timpul celei de-a doua DEZBATERE din cadrul Anului European al "schimbului intercultural", ce a avut loc la Bruxelles in data de 2 aprilie. Dezbaterea a fost organizata de Comisia Europeana in cooperare cu European Forum for Arts and Heritaje (EFAH) si Fundatia Cultural Europeana. IN timpul evenimentului, Jan Figel, Comisarul European pentru Educatie, TRaining si Cultura a Tinerilor a accentuat valoarea culturii si a artelor ca o caracteristica esentiala a relatiilor interculturale.

PRINTRE vorbitori s-au numarat Ahmet Polat, un Olandez-Turc fotograf, Jette Sandahl, Director of the City Museum din Copenhaga si Claire Gibault,French MEP si director de orchestra.

Niciun comentariu:

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Premiul special pentru filmul ADAM - O INVITATIE eterna la cautare si intelegere. Who am I? where am I going trough? Questions that could receive an answer by...our hands. we could make a destiny, hard working for this; Even so, the question still remains...

ECO- LOGICA

Mai multe pe EcoMagazin.ro

My brilliant brain