vineri, septembrie 25, 2009

Do YouSpeak Debate?



ARDOR lanseaza YouSpeak, primul campionat de dezbateri online din Romania, pe trei subiecte care starnesc controverse si dileme.

Unde? Platforma www.youspeak.ro.
Despre ce? Trei motiuni referitoare la mersul la vot, siguranta mediului online si donarea de sange.
Cum se desfasoara? Campionat de Dezbateri Online, cu trei runde, meciuri intre doua echipe, cu cate patru discursuri si un arbitru. Formatul este specific proiectului, ai la dispozitie kit educational de pregatire pentru incepatori si arbitri avizati.

Cine te va sustine? Trei organizatii non-guvernamentale specializate in campanii pe subiectele propuse spre dezbatere: Asociatia Pro Democratia, Centrul pentru Jurnalism Independent si Asociatia React.

Ce urmeaza? Scoala de iarna YouSpeak din decembrie, la care vei afla de la reprezentantii asociatiilor partenere cum se poate face o campanie atunci cand vrei sa schimbi ceva. Si de la trainerii ARDOR si lectorii invitati, care sunt lucrurile importante prin care un discurs se face auzit si remarcat. Workshop-uri care imbina argumentarea si creativitatea intr-un discurs public, dar si persuasiunea cu etica. Detalii despre lectori pe www.youspeak.ro. Bonus, internship-uri la organizatiile partenere, in ianuarie - februarie 2010.

Daca ai intre 15 si 25 de ani si un coechipier, daca te tenteaza sa devii creator de argumente (si de opinie), te invitam in campionat!

Deadline de inregistrare, 2 octombrie 2009, pe http://www.youspeak.ro/

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Premiul special pentru filmul ADAM - O INVITATIE eterna la cautare si intelegere. Who am I? where am I going trough? Questions that could receive an answer by...our hands. we could make a destiny, hard working for this; Even so, the question still remains...

ECO- LOGICA

Mai multe pe EcoMagazin.ro

My brilliant brain