vineri, noiembrie 27, 2009

Vineri, 27 noiembrie 2009, membri ai clubului de debate au sustinut o dezbatere care se inscrie in seria de dezbateri organizate de The People Speak şi Fundatia Organizaţiei Naţiunilor Unite la nivel global. Acestea îşi propun să ofere elevilor de liceu din întreaga lume o provocare de a gândi critic asupra unui subiect de interes mondial.

Dezbaterea a avut loc pe baza planului strategic de reducere semnificativă a sărăciei faţă de schimbările climatice, plan propus de echipa formata din elevii: Ionela Fluturasi si Teodor Dumitrescu. Negatorii, Andreea Anica şi Iulia Barbu au adus numeroase argumente pentru a sustine faptul ca cele doua probleme in dezbatere sunt egale valoric si nu pot fi prioritizate. La finalul dezbaterii elevii participanti au votat pentru a decide echipa câştigătoare.

Evenimentul, sponsorizat de către conducerea şcolii, a primit în acelaşi timp susţinerea şi atenţia comunităţii locale, inclusiv mass-media locale.

The people speak – organizatie internationala care educă tinerii cu privire la aspectele globale ce afecteaza viitorul lor. Tinerii sunt gata să ia în serios cele mai importante provocări şi oportunităţi cu care naţiunea lor şi lumea se confrunta. Asumand angajamentul de a reduce sărăcia, de a imbunatati sănătatea la nivel mondial, TPS si alte organizatii inspira generaţiile tinere de a avea o atitudine pozitivă în lumea în schimbare. Mai multe informaţii: http://www.thepeoplespeak.org/

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Premiul special pentru filmul ADAM - O INVITATIE eterna la cautare si intelegere. Who am I? where am I going trough? Questions that could receive an answer by...our hands. we could make a destiny, hard working for this; Even so, the question still remains...

ECO- LOGICA

Mai multe pe EcoMagazin.ro

My brilliant brain