luni, mai 18, 2009

23 mai, Open Debate

Colegiul National I.L.Caragiale, gazduieste pentru a doua oara in acest an, competitia de tip Open Debate. Gazdele noastre au propus si o motiune interesanta, (mai ales ca, printre invitati vor fi si membri din CNA - Consilui National al Audiovizualului)"Ar trebui introduse reglementari legislative pentru ca televiziunile comerciale sa aiba responsabilitati educationale fata de public."
Asteptarile declarate ale juriului privesc o abordare ampla a subiectului, din perspective diverse, pornind de la cum arata acum televiziunile, cum arata educatia si cine are responsabilitatea acesteia din urma intr-o societate, pana la modul in care televiziunile comerciale se aseamana/sau nu cu televiziunea publica (Acesta fiind un subiect atins cumva si in conferinta civica despre mass-media si responsabilitatile ei)

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Premiul special pentru filmul ADAM - O INVITATIE eterna la cautare si intelegere. Who am I? where am I going trough? Questions that could receive an answer by...our hands. we could make a destiny, hard working for this; Even so, the question still remains...

ECO- LOGICA

Mai multe pe EcoMagazin.ro

My brilliant brain