miercuri, octombrie 15, 2008

13 Octombrie, redeschiderea oficiala a clubului

Sambata, 13 octombrie, am redeschis si noi clubul de dezbateri. Asta in mod oficial, pentru ca am avut cateva intalniri si inainte de aceasta data.

Vedetele acestei intalniri au fost bobocii de clasa a 9a, care au venit, la sugestia lui Bibi, sa vada ce minune e debate-ul asta, despre care nu mai auzisera in viata lor. Sper ca ceea ce au aflat i-a bucurat si i-a incurajat sa continue.

Dupa o prezentare a elementelor importante de debate si prezentarea unor scurte demonstratii online (din inregistrarile noastre anterioare), s-a tinut un meciu demonstrativ, pe motiunea: GANDESC DECI EXIST.

Echipele, formate din cate doi veterani si un boboc, au fost:

Afirmatori:
Teodor Dumitrescu (cls. a 9a)
Bianca Dumitru
Ioana Miroiu

Negatori:
Andreea (cls. a 9a)
Andrada Vlasceanu
Albert Oprea

Dezbaterea, in ciuda faptului ca a fost pregatita la moment, a fost intr-adevar savuroasa, si ne-a oferit ocazia unui spectacol inedit.
Argumentele negatorilor, gen "daca o floare ar gandi ca vrei sa o rupi, probabil ca ti-ar da o palma", sau "daca pisicile ar gandi, de ce nu ar spune poezii?" au distrat audienta si au oferit audientei o dovada a spiritului pe care dezbaterea, ca metoda, il poate hrani.
De remarcat aici, prestatia celor doi boboci (Andreea si Tedy) care, nu numai ca au dat dovada de curaj, ci chiar au tinut in frau agitatia temperamentala a unor oponenti. II felicitam si le uram bun venit in clubul nostru.
Singurul regret este ca nu avem nici o fotografie de la eveniment.

Niciun comentariu:

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Europa la liceu - 2006

Premiul special pentru filmul ADAM - O INVITATIE eterna la cautare si intelegere. Who am I? where am I going trough? Questions that could receive an answer by...our hands. we could make a destiny, hard working for this; Even so, the question still remains...

ECO- LOGICA

Mai multe pe EcoMagazin.ro

My brilliant brain